sitemap.xml צ'ורוס
בתאילנדבפורטוגלבספרדבהולנדבאוסטריה

צ'ורוס


מאכל מתוק בדרך כלל אשר מקורו בספרד, העשוי מרצועות/צינורות של בלילה מתוקה אשר טוגנה מספר דקות בשמן עמוק עד להזהבה. המאכל פופולארי מאוד ברחבי ספרד וכן בארצות אמריקה הלטינית, ולכל אזור קיים המתכון לצ'ורוס הייחודי לו, בהכנת הבלילה ובצורת ההכנה.

 
 

לצורך הכנת הצ'ורוס מכינים בלילה אשר מוזרקת בדרך כלל ממכונה בעלת משפך בצורת כוכב ישירות לסיר בו שמן רותח לטיגון קצר, את הצ'ורוס אוכלים מיד לאחר הכנתם כדי לא לאבד את פריכותם, מקובל  אצל הספרדים המקומיים לאכול את הצ'ורוס לארוחת הבוקר ולטבול אותם בתוך כוס שוקולטה חמה, אך אף אחד לא יכעס עליכם אם תבקשו לאכול צ'ורוס קון צ'וקולאטה גם בהמשך היום (זהירות, זה ממכר...).

עמיר פרי - מלווה ומדריך טיולים בחו"ל
 

 

 
תגובות הוסף תגובה הוסף תגובה


תפריט דף הבית