חוגגים יום הולדת

אז החלטנו לחגוג השנה את יום ההולדת באופן קצת שונה המחייב הזמנה מראש (כמה חודשים מראש…) כי התאריכים ב"כפר היין קדם" שברמת הגולן מוזמנים ונתפסים מהר.

הכניסה ליקב אסף

בכפר היין נמצא יקב אסף, יקב בוטיק המייצר 65,000 בקבוקים בשנה, המתברך ביינות לבנים, רוזה ואדומים נפלאים. הביקור מתחיל כמו בכל יקב טוב בסיור מודרך ביקב, נפגשנו במרכז המבקרים שבמקום והתקבלנו בשמחה והשאלה הנשאלת מיד – מה תרצו לשתות?, יין או קפה וגם צלחת גבינות קטנה וטעימה להעביר את הזמן עד שכל המצטרפים לסיור יגיעו.

התחלנו בסיור ביקב בו לידור מנהלת מרכז המבקרים הפליאה במידע מקצועי ומעניין על התהליכים שמתבצעים ביקב, על מיכלי הנירוסטה וחביות העץ בגדלים השונים, מכונת הסחיטה, הביקבוק והדבקת התוויות וגם ביקור בחדר החביות שבהם היין ממתין לזמן המתאים לצאת לביקבוק ולהמתין גם שם בחדר למועד המתאים לצאת למכירה לקהל הרחב.

לאחר הביקור ביקב חזרנו למרכז המבקרים/מסעדה/בית קפה "עדיקא" שבכפר, בו התכבדנו בארוחת טאפסים לצהרים שכל מנה ומנה הייתה טעימה ומהנה, עדי – שפית המקום ובתו של אסף למשפחת קדם הפליאה בכל מנה ומנה. תוך כדי הארוחה טעמנו מיינות היקב, יינות טעימים שנמזגו ברוחב לב. הקונספט במקום הוא שאת היין תוכלו לשתות כמה שתרצו כי מכאן עוברים לצימרים היפים שבכפר שבהם ממתינים עוד בקבוקי יין וגם ארוחת נישנוש קלה להמשך הערב.

אז בהמשך הערב היה גם מסאז' מהנה מידיה של שלומית הנהדרת אותה ניתן להזמין ולתאם מראש מול מרכז המבקרים בצורה נוחה בטלפון או במייל.

ארוחת הבוקר בכפר ממשיכה במסורת, טעימה ונעימה. אם אתמול לא צרפתי תמונות של הטאפסים הנהדרים כי הם נגמרו מהר ולא הספקתי, אז הפעם מצרף את תמונות ארוחת הבוקר הכלולה גם כן במחיר הארוח.

תם ונישלם הביקור המושלם ב"כפר היין קדם", אירוח מכל הלב. נתראה בפעם הבאה…

באחת מחלקות הגפנים של היקב בכפר

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: